Qui sóc

Montse Rodó

Psicòloga col·legiada num. 7687

Estudio a la Universitat de Barcelona, facultat de Psicologia, i acabo els meus estudis al 1991.

Tot just acabada la carrera, inicio el meu recorregut professional com a educadora social a l’Ajuntament de Manresa i exerceixo diferents funcions dins l’Àrea de Serveis Socials en Centres Oberts i  com a educadora de diferents  Àrees  Bàsiques fins al 2005.

Faig un canvi de departament  per exercir com a psicòloga al servei d’atenció a la Dona “Montserrat Roig” de l’Ajuntament de Manresa. Aquesta tasca la desenvolupo fins al mes de gener de 2017.

El pas per Serveis Socials m’ha donat un important bagatge en el tractament de persones, tant pel que fa a la diversitat de problemàtiques com a la diversitat de perfils personals.

Així mateix, el pas pel servei d’atenció a la Dona, m’ha permès especialitzar-me encara més en tot el que fareferència a la psicologia femenina, així com a les relacions personals, familiars, socials, laborals…

He treballat amb infants, joves, famílies, tant de població autòctona com nouvinguts, ajudant-los en la resolució de conflictes, atenció a la diversitat, suport personal i social.

El treball amb les persones que he atès s’ha centrat en millorar l’autoestima, l’empoderament, la revalorització personal, la presa de decisions, l’acompanyament en el dol o la teràpia en traumes personals

Actualment segueixo desenvolupant la meva tasca de suport i acompanyament a persones que es troben en moments de crisi.

Així les ruptures de parella, els conflictes familiars, el dol per la pèrdua d’una persona estimada, els canvis que es donen en la adolescència, en la maternitat, quan els fills marxen de casa, a la jubilació,  els canvis per mobilitat, el síndrome de esgotament laboral o burn out, … són tots ells àmbits en els quals, si et convé, et puc acompanyar.